A Police család kerékpárjai - Csepel Kerékpár

Fiúkra szabva

Police

Kategóriák
Nem

Az a bizonyos első bicikli, amire évek, sőt évtizedek múltán is jó lesz visszaemlékezni a fényképeket nézegetve. A váz és a villa kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült. Masszív és biztonságos modell, ami nem csak gyerekszemmel felnőttes, hanem felszereltségét tekintve vagány. Az acél sárvédő praktikus kiránduláskor és a városban is.

Kiknek ajánljuk?

Tervezéskor és a választható színek kitalálásakor elsősorban a fiúkra gondoltunk, de ettől függetlenül a kék és fehér színeket kedvelő lány tulajdonosokra is számítunk.

Hogyan válassz?

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a gyerekbiciklik kiválasztásakor a kicsi életkora határozza meg a modellválasztást. A kor ebben az esetben tényleg csak egy szám, ami igazán lényeges, az a testmagasság. A bicikli vásárlását is minden esetben azzal kezdd, hogy pontosan leméred a jövőbeli tulajdonos magasságát.

Jó, ha tudod

A biztonság és a KRESZ szabályainak megismerése a jövő biciklisei számára is nagyon fontosak, hiszünk benne, hogy pont emiatt nem lehet elég korán elkezdeni a szabályokkal és táblákkal való ismerkedést. A járgány kiválasztásával egyidőben feltétlenül gondoskodj a gyermek életkorának megfelelő bukósisak és védőfelszerelés beszerzéséről is.

Még több Csepel a közösségi médiában

@csepelbike
#csepelbike
#csepelKerekpar
#csepelTorpedo
#Traction
#csepel
#woodlands
#csepelebike
#Csepelroyal