A Futrinka család kerékpárjai - Csepel Kerékpár

A sztori itt kezdődik

Futrinka

Kategóriák
Nem

A mozgás, a tanulás és a játék fontos a gyerekek megfelelő fejlődéséhez. A futóbicikli az első komolyabb járgány előfutára, ami segít a legifjabbak számára megtanulni és megtapasztalni az egyensúlyozást és minden ezzel járó kihívást. Éppen ezért tanulóbiciklinek is nevezik.

Kiknek ajánljuk?

Kétéves kortól és nagyjából 85 cm-es testmagasságtól kezdődhet a szelíd motorosok, jobban mondva a futóbiciklisek pályafutása.

Hogyan válassz?

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a gyerekbiciklik kiválasztásakor a kicsi életkora határozza meg a modellválasztást. A kor ebben az esetben tényleg csak egy szám, ami igazán lényeges, az a testmagasság. A futóbicikli vásárlását is minden esetben azzal kezdd, hogy pontosan leméred a jövőbeli tulajdonos magasságát.

Jó, ha tudod

A biztonság és a KRESZ szabályainak megismerése a jövő biciklisei számára is nagyon fontosak, hiszünk benne, hogy pont emiatt nem lehet elég korán elkezdeni a szabályokkal és táblákkal való ismerkedést. A járgány kiválasztásával egyidőben feltétlenül gondoskodj a gyermek életkorának megfelelő bukósisak és védőfelszerelés beszerzéséről is.

Még több Csepel a közösségi médiában

@csepelbike
#csepelbike
#csepelKerekpar
#csepelTorpedo
#Traction
#csepel
#woodlands
#csepelebike
#Csepelroyal