A Royal család kerékpárjai - Csepel Kerékpár

Stílus és sokszínűség

Royal

Kategóriák
Nem

2009-ben gyártottuk először, azóta népszerűsége töretlen. Megszületése és bemutatkozása éppen egyidőben volt a fixizés divatjának Magyarországra érkezésével. A biciklis futárok és a városlakók kedvence. A szivárvány szinte összes színében választhatod, acél és alumínium vázas kivitelben is. Az acélvázas bicajok formatervezése inkább a retro vonalat követi és a régi, klasszikus kerékpárok formavilágát idézi, de színes, lendületes megjelenésük abszolút kortársakká varázsolja őket.

Kiknek ajánljuk?

Budapest belvárosi utcáit járva jó eséllyel találkozhatsz a legmenőbb helyek előtt parkoló Royal biciklikkel, hiszen egyszerűségükben rejlő nagyszerűségük sok szívet elrabolt az utóbbi években. Tulajdonosai a városi életérzés szakértői.

Hogyan válassz?

Az acél vagy a könnyebb alu váz dobogtatja meg jobban a szívedet? Ha fontos, hogy járgányod légiesen könnyű legyen, válaszd az alut, ha pedig a klasszikusabb retro vonal tetszik, az acél vázhoz válassz kiegészítőket.

Jó, ha tudod

Royal biciklid felszereltségét ízlésed és kedved szerint alakíthatod. Válassz a vázhoz olyan kiegészítőket, amik a leginkább passzolnak az egyéniségedhez.

Még több Csepel a közösségi médiában

@csepelbike
#csepelbike
#csepelKerekpar
#csepelTorpedo
#Traction
#csepel
#woodlands
#csepelebike
#Csepelroyal