A Project-E család kerékpárjai - Csepel Kerékpár

Lendület, ami továbbvisz

Project-E

Kategóriák
Nem

A termékcsaládba tartozó modellek mind pedelec rendszerűek, vagyis elektromos rásegítésű kerékpárok. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az elektromotor működéséhez a pedálok tekerésére van szükség, a haladáshoz szükséges energiát saját mozgásoddal segíted használatkor. Leginkább akkor lesz segítségedre, ha hosszabb útra mész, vagy egy emelkedővel kell megküzdened.

Kiknek ajánljuk?

Az e-bike a választott modelltől függően bevethető terepen és városi utakon is. Remek választás az idősebb korosztály számára és azoknak is, akik vágynak rá, hogy megéljék a biciklizés által nyújtott szabadságot, de kondíciójuk vagy egyéb körülményeik miatt kímélniük kell magukat.

Hogyan válassz?

Az első és legfontosabb szempont, hogy tudd, milyen terepen szeretnéd használni: a földutak és hegyek-völgyek vonzanak vagy inkább a városban kalandoznál. Az akkumulátor kapacitása éppen úgy fontos szempont, mint az általános menetsebesség, a rásegítés mértéke, a külső hőmérsékleti viszonyok és a kerékpárt használó testsúlya.

Jó, ha tudod

Az e-bike-ok összetettségük miatt az átlagos biciklikhez képest gondosabb karbantartást igényelnek. Ezzel nem csak a járgányod élettartamát növelheted, hanem a biztonságodat is. Az akkumulátor kulcsfontosságú, a biciklit feltétlenül tárold száraz és az időjárás viszontagságaitól védett helyen. Ha szükségesnek érzed, a karbantartáshoz kérd szakértők tanácsát és segítségét.

Még több Csepel a közösségi médiában

@csepelbike
#csepelbike
#csepelKerekpar
#csepelTorpedo
#Traction
#csepel
#woodlands
#csepelebike
#Csepelroyal