Városi biciklik, city bike-ok - Csepel Kerékpár

Városi

Mindenhova két keréken

A kategória kerékpárcsaládjai

project-e

Az e-bike a jövő. Kis elektromos rásegítéssel tudsz tekerni, így semmilyen akadály nem állhat utadba. A Csepel e-bike-ok pedelec rendszerű elektromos kerékpárok, van köztük középmotoros és agymotoros bringa is. Sportos, trekking jellegű bicajokról van szó, de található city stílusú kerékpár is a kínálatban.
kerékpárok

royal

A Csepel zászlóshajója, az egyik legnépszerűbb modell. Elegáns, letisztult, egyszerű, mint maga a biciklizés. Találsz köztük alu- és acélvázas változatokat is.
kerékpárok

budapest

A Csepel egyik legnépszerűbb termékcsaládja. Kényelmes, praktikus, megbízható: alacsony váz, kényelmes nyereg, az acélváz mellett már aluvázzal is választhatod.
kerékpárok

weiss manfréd

Klasszikus acélvázas kerékpár mai köntösbe bújtatva és a kor kívánalmainak megfelelő felszereltséggel.
kerékpárok

camping

A Campinget mindenki ismeri, hiszen évtizedek óta minden háztartásban ott lapul egy. De azért érdemes egy friss változatot is beszerezni: modern formatervezésű váz, a kor kívánalmainak megfelelő technikai kialakítás.
kerékpárok

blackwood

A leggazdaságosabb modelljeink. Belépő szintű, de megbízható, jó minőségű alkatrészek. Szimplafalú felnik, egyszerűbb nyereg, alapszintű kiegészítők, egy könnyed városi biciklis sétára kiváló járművek.
kerékpárok

Biciklizz mindennap - válassz tudatosan

Biciklizz mindennap - válassz tudatosan

Még több Csepel a közösségi médiában

@csepelbike
#csepelbike
#csepelKerekpar
#csepelTorpedo
#Traction
#csepel
#woodlands
#csepelebike
#Csepelroyal