A Deepspace család kerékpárjai - Csepel Kerékpár

Kalandos felfedezőutakhoz

Deepspace

Kategóriák
Nem

A Deepspace termékcsaládot azoknak a sportembereknek álmodtuk meg, akik szívesen vágnak neki az ismeretlennek és hosszabb távon is élvezik a biciklizés nyújtotta szabadságot, az új utak felfedezését.

Kiknek ajánljuk?

Kalandoroknak, akiket a hosszabb utak tesznek igazán szabaddá. A Deepspace modellek csak úgy falják a kilométereket aszfalton és terepen is. A magas kategóriájú kiegészítők új szintre emelik a nyeregben töltött utazás élményét.

Hogyan válassz?

Ez a termékcsalád számodra akkor jó választás, ha túl vagy már jó néhány hétvégi rövidebb távú bicajtúrán és szeretnéd megtapasztalni, milyen érzés egy komolyabb felszereltségű, igazi sportolásra termett gép nyergében megtapasztalni a hosszabb utak és keményebb terepek felfedezését.

Jó, ha tudod

A Csepel biciklik tervezésekor igyekszünk úgy gondolkodni a fejlesztések alkalmával, hogy minden korosztály és edzettségi szintű biciklistársunk számára ideális modelleket alkossunk. Jól tudjuk, hogy a különböző tudásszintű biciklisekben milyen kérdések és igények merülnek fel egy-egy vásárlás előtt. Azt szeretnénk, ha napjainkban a Csepel márkanévről már nem csak a klasszikus Campingek, hanem a Deepspace-hez hasonló, komolyabb felszereltségű, magasabb kategóriájú sport kerékpárok is minél többeknek eszükbe jutna.

Még több Csepel a közösségi médiában

@csepelbike
#csepelbike
#csepelKerekpar
#csepelTorpedo
#Traction
#csepel
#woodlands
#csepelebike
#Csepelroyal