A Woodlands család kerékpárjai - Csepel Kerékpár

Rögös ösvényekhez

Woodlands

Kategóriák
Nem

Masszív felépítésű hegyikerékpárok vastag kerekekkel, amiket kifejezetten terepen való biciklizésre terveztünk. Az egyik legelterjedtebb kerékpár típus. Ha az aszfalt után kipróbálnád magad könnyebb földutakon is, jó választás lesz számodra az új terepek felfedezéséhez.

A termékcsalád modelljei váz geometriájukat tekintve a hegyikerékpár típusok közül legközelebb az XC vagy CC (cross country) kategóriához állnak, amiket kifejezetten versenyzésre optimalizáltunk. Ebből adódóan ezeknél a kényelem másodlagos, sokkal inkább a minél kisebb tömeg, a meghajtás hatékonysága és a gyors, fürge hegymászást támogató vázelrendezés a legfőbb szempont, amit gyakran egy első teleszkóp is támogat.

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban amatőröknek és hobbi sportolóknak ajánljuk, akik élvezik a könnyebb terepeken való kalandozást.

Hogyan válassz?

A Cross modell a trekking és a hegyikerékpárok között helyezkedik el (cross trekking), túrázáshoz és városi használatra is megfelelő. Könnyen járható terepre - lankásabb erdei utakra, földutakra és murvára - ideális.

Jó, ha tudod

A Woodlands termékcsaládba tartozó modellekkel elindulhatsz akár alacsonyabb kategóriájú XC vagy maraton típúsú versenyeken is.

Még több Csepel a közösségi médiában

@csepelbike
#csepelbike
#csepelKerekpar
#csepelTorpedo
#Traction
#csepel
#woodlands
#csepelebike
#Csepelroyal